18:15

Lohärads IF Röd

Referat: IFK Uppsala - Lohärads IF Röd

"Detta var ingen bra dag på jobbet!!"

Synd eftersom vi såg fram emot den här matchen. Att få möta ett riktigt bra motstånd. Nivån är lite blandad i serien i år, och det är synd. I förra seriematchen blev det 0-2, och senast blev det förlust på straffar i finalen i SAIF Invitation Cup. Då spelade vi mycket bättre. Vi kan, men inte idag :(

Skriver redan "hur det gick". Detta var en seriefinal mellan 1:an och 2:an i gruppen. Det kändes som att vi var laddade innan matchen och att vi skulle bjuda upp till en bra dans.

Efter 15 minuter stod det 0-3. Vi var inte med i matchen, IFK ägde den. De gjorde målen i 4:a, 7:e och 15:e minuten. Nu började många hänga med huvudet. Men trots en dålig inledning så höjde vi oss och spelade upp oss. Det var jämnt resten av halvleken, det fanns många stunder när vi ägde matchen. Men är man inte farlig innanför straffområdet så är det mycket svårt att göra mål, vi skapade väldigt lite under hela matchen.
I den 2:a halvleken så var IFK det bättre laget, vi hade en liten stund där och en liten stund där.... De gjorde sina mål i 13:e, 19:e, 21:a och 23:e minuten. Det rann iväg onödigt mycket.

Förlust med 0-7, har det hänt förut?!

Men vi gratulerara IFK Uppsala till en välförtjänt seger. Det är bara att ta lärdom av detta och gå vidare.